dimecres, 14 de maig del 2008

La Caminada Popular de Vila-seca


El proper diumenge dia 18 de maig de 2008 tindrà lloc la cinquena edició de la Caminada Popular Vila-seca – La Pineda – Vila-seca. La trobada serà a les 8.30h. del mateix dia a la Plaça de l’Església de Vila-seca i la sortida serà mitja hora més tard.

La Caminada Popular de Vila-seca és una marxa de caire popular d’onze quilòmetres de distància, no competitiva, oberta a tothom, que té per objecte donar a conèixer part del terme de Vila-seca.

Les inscripcions poden fer-se anticipadament a Vila-seca a la Llibreria PONCE (Comte Sicart, 14) o Administracions Garriga (Riera, 74), o el mateix dia de la caminada al lloc de sortida. Per a les persones que ho desitgin també poden fer un ingrés al número de compte de La Caixa 2100-0154-44 *********
El preu de la inscripció serà de 5€ per persona, mentre que els socis de l’Agrupació Cultural hauran d’abonar 3€.

Tots els participants rebran un record commemoratiu de la jornada i se’ls oferirà esmorzar a càrrec de la fleca Pantàstic de La Pineda.

Per a les persones que vinguin per autopista han de prendre la sortida 35 de l’AP7 (Vila-seca – Salou – Port Aventura) o l’entrada a Vila-seca per l’A-7. Existeix també la possibilitat de deixar el cotxe en un aparcament municipal al carrer de la Riera, 80 (Parc de la Formiga), a dos minuts del lloc de sortida.