dimarts, 22 de gener del 2008

Obrim Vint-mil, un bloc amb pretensions.

Ja fa setmanes que vint-mil hauria d'estar obert i funcionant. Sempre hi ha alguna cosa que l'atura, així que hem de deixar d'esperar la conjunció estel·lar perfecta que no arribarà mai i posar-lo en marxa.

Vint-mil és un bloc que neix del Bloc del Centru. És un intent per anar més lluny i per activar a una sèrie de persones que tenen en comú el fet de viure, haver viscut, de voler viure o fins i tot de voler marxar de Vila-seca. Vint-mil és un espai obert a la participació de tothom, és un recull d'idees, acudits, dites, opinions...

Per encendre la metxa s'ha demanat a una sèrie de persones que col·laborin regularment i que de tant en tant facin un article. Sobre quin tema? Sobre el que vulguin. Cada quant? Quan vulguin. Normes? poques, molt poques, les bàsiques que tots ja coneixem.

Com sempre ara cal encendre realment la metxa. Així que si ets un o una dels encarregats d'encendre-la, endavant! El bloc és tot teu. Si per contra ningú t'ha convidat encara, sigués benvingut. Tenim previst convidar-ne a vint-mil i potser encara no havíem coincidit amb tu per fer-ho formalment.

Comencem!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

endavant, ja tinc ganes!!!

Anònim ha dit...

No podem començar , si no sabem com???
Fem un vermutet , potser?