dimarts, 26 de febrer del 2008

AVE i Vila-seca

Ja fa dies que la línea BCN-MAD de l'AVE està operativa i últimament pels medis veig molta gent descontenta sobre la localització de l'estació del Camp de Tarragona i sobretot pel preu d'aquest recorregut.

Tothom arriba a la conclusió que per a la gran majoria del camp de Tarragona el viatge Tarragona-BCN amb AVE no surt a comte econòmicament ni tampoc s'estalvia temps.

Si mirem el cas de Vila-seca, el trajecte fins a l'estació del camp de Tarragona amb cotxe és d'uns 20 minuts més el cost de la gasolina. Però si volem anar amb trasport públic el temps s'allarga a 50 minuts i amb un preu de 8€.

Realment hi trobem la retallada de temps a partir de distancies llargues com Zaragoza, però el que no pot ser és que per anar a Perafort amb autobús tingui que passar per Reus, crec que és necessari un transport públic directe fins a l'estació del Camp de Tarragona.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla molt encertat el que dius. Crec que si s'apliqués més el pensament lateral es trobarien bones solucions als problemes del transport sense haver de fer una gran dispendi econòmic.

Anònim ha dit...

Jo també estic d'acord que no val la pena, a més des de Vila-seca el tenim molt bé per anar a BCN en tren.